Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid

Micha Wertheim
vr 14 jun
20:00
  • vr 14 jun
    20:00 - 22:15
    Hertog Jan Zaal

Maar voor alles echt helemaal duidelijk is, is er eerst nog: Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid.

Na een korte afwezigheid is Micha Wertheim terug in het Parktheater. In zijn aankondiging lezen we: “Zoveel is duidelijk. Wat ook duidelijk is, is dat we in duidelijke tijden leven. Het is steeds duidelijker wie de vijand is, en waar die zit. Het is ook duidelijk dat er fouten zijn gemaakt en wie de fouten heeft gemaakt is ook wel duidelijk. Nu de feiten duidelijk zijn, wordt de oplossing ook steeds duidelijker. 

Met zijn voorstelling Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid keert hij terug naar de vorm waar het mee begon: Stand-Up. Stand-Up Comedy zoals Stand-up bedoeld is: Persoonlijk, grappig zonder opsmuk. Zoals altijd is hij scherp, soms ongemakkelijk en Wertheim zou Wertheim niet zijn als hij er niet toch een draai aan geeft, die de voorstelling net even anders maakt. Uit de pers:
"Spervuur van slimme grappen." (NRC ★★★★)

 

"Bij de onovertroffen Micha Wertheim moet je blijven nadenken." (...) "Hij ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden.” Daarmee heeft hij het nog altijd een unieke positie binnen het Nederlandse cabaretlandschap.“ ★★★★★

Trouw
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie