All hands on deck

Scapino Ballet Rotterdam en Wëreldbänd
di 28 mei ’19 20:00 - 21:15
Twee topgezelschappen slaan de handen ineen voor een spectaculaire samenwerking
di 28 mei ’19
20:00 - 21:15
  • di 28 mei ’19
    20:00 - 21:15
    Hertog Jan Zaal

Scapino Ballet en Wëreldbänd halen het beste in elkaar naar boven in een voorstelling vol wonderlijke combinaties van dans, humor, muziek en theater.

Met All hands on deck slaan twee topgezelschappen de handen ineen voor een spectaculaire samenwerking. De vijf leden van muziektheatergroep Wëreldbänd zijn behalve rasmuzikanten ook meesterlijke variété artiesten. Samen met de dansers van Scapino monsteren zij in All hands on deck aan voor een turbulente scheepsreis vol bizarre en absurde situaties.

Choreograaf Ed Wubbe stuurt een bont gezelschap de zee op met zingende dansers en dansende muzikale komieken. Het matrozenleven zorgt voor mooie ontmoetingen en vertier maar eist ook z’n tol. Naarmate de reis langer duurt vervaagt de grens tussen fantasie en werkelijkheid en wordt het leven aan boord steeds surrealistischer. Dit is een voorstelling over verlangen, geluk, afscheid, liefde, ontberingen en heimwee.
 
Uit de pers:
“Veelheid aan associaties in op veel vlakken geslaagde All hands on deck” (Trouw)
“All hands on deck is een magische scheepsreis met oogverblindende scènes. Een zeldzaam mooie voorstelling. Die moet gewoon de wereld over." (Parool)
“Laden, lossen, drinken, dollen, slapen en zoenen. Het leven op zee wordt sfeervol verbeeld met een vleug variété: van bonte muziek tot vlotte dans die over het dek vliegt” (Volkskrant)
 

gratis inleiding 19.15 u

All hands on deck met Släpstick Wëreldbänd is verrassend veelzijdig, gevuld met humor, een lust voor het oog en straalt bovenal plezier uit. Het swingt, het leeft.

(Theaterparadijs)

Credits

Fotograaf: Rob Becker

Coronatoegangsbewijs

Voor je bezoek aan de voorstelling heb je een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs nodig. 

Meer informatie over alle coronamaatregelen