Art

Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom
za 11 mei
20:00
  • za 11 mei
    20:00 - 21:20
    Grote Zaal /Hertog Jan Zaal
    Geweest

De succesvolle komedie Art is terug in de Nederlandse theaters. Art is verschillende keren onderscheiden en één van de meest succesvolle toneelstukken van de Franse schrijfster Yasmina Reza.  

In dit eigentijdse stuk over kunst en de waarde van vriendschap maak je kennis met de vrienden Serge, Mark en Ivan. Als Serge een fortuin uitgeeft aan een schilderij dat compleet wit is, belandt hij met zijn vrienden in een verhitte discussie. Als hun argumenten steeds persoonlijker worden, gebruiken ze het doek als excuus om elkaar eens goed de waarheid te zeggen en komt hun vriendschap onder druk te staan. We zien hoe meestal schijnbare futiliteiten en niet belangrijke zaken meestal vriendschap of liefde bepalen. Art is rijk, grappig en ontroerend.

De rollen van de vrienden Serge, Mark en Ivan worden gespeeld door steracteurs Waldemar Torenstra (Divorce, Vechtershart, All you Need Is Love), Thijs Römer (Moordvrouw, Nieuwe Buren) en Frederik Brom (Familie Kruys, Verborgen gebreken, Overspel). 

  • De Lange Tafel Gastvrouw & Gastheer: Marlies & José
  • in de maand mei staat het favoriete gerecht van Waldemar Torenstra op de menukaart van Smaaktheater Dertien

Credits

Met: Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom
Vertaling: Coot van Doesburgh
Regie: Paula Bangels 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie