Koning van de dieren

Martijn Koning
ma 29 apr
20:00
  • ma 29 apr
    20:00 - 21:30
    Hertog Jan Zaal
    Geweest

Martijn is de Koning van de dieren in zijn nieuwe cabaretvoorstelling. Dieren speelden altijd al een grote rol in de shows van Martijn Koning, maar nu is het echt tijd om een volledige show te wijden aan onze beste vrienden.  

Honden, katten, olifanten, haaien, parkieten, naakte molratten en natuurlijk mensen. Alle dieren komen langs! Verwacht veel snelheid, hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit. En vooral veel dieren. “Zo’n brein is een zegen voor een stand-upper. Koning is zich hyperbewust van wat er om hem heen gebeurt”, aldus Het Parool.

Uit de pers
"Koning toont zijn verteltalent in een aantal langere dierenverhalen vol grappen, die in hoog tempo over elkaar heen buitelen" (Volkskrant ★★★★)
"Een avondje onbekommerd lachen met Martijn Koning" (Trouw ★★★)
"Slap geouwehoer tot kunst verheven" (Algemeen Dagblad ★★★)
"Koning loopt de bühne op en begint ogenschijnlijk uit de losse pols te vertellen en grappen te maken die vaak niks met elkaar te maken hebben. Het is iets wat hem goed afgaat. Ook nu weer." (Telegraaf ★★★)

 

"Als stand-upcomedian is Martijn Koning de top" ★★★★

NRC Handelsblad
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie