Noem het maar liefde

Toneelgroep Maastricht
vr 26 apr
20:00
  • vr 26 apr
    20:00 - 22:10
    Grote Zaal /Hertog Jan Zaal
    Geweest

Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger spelen de hoofdrollen in Noem het maar liefde, een gloednieuwe komedie van Ilja Leonard Pfeijffer. Het stuk is een estafette van ontmoetingen die zich afspelen in het fameuze Majestic Imperial Hotel, waar in honderden kamers ruimte is voor eenzaamheid.  

De oude rockster en zijn willige groupie, de corpulente directeur en zijn ambitieuze secretaresse, de homoseksuele barman en de alleenstaande vrouw, het bejaarde stel, de succesvollen en de mislukten, er is één ding wat hen bindt: allemaal snakken ze naar ware liefde.

Leonard Pfeijffer laat op ironische, vileine en ontroerende wijze zijn licht schijnen op de liefde in de 21e eeuw, waarin seks en liefde niet zelden met elkaar worden verward, met alle gevolgen van dien. Noem het maar liefde is een hilarische en ontroerende reis langs bedrog, eenzaamheid, verleiding, verlangen en intimiteit.

Met inleiding om 19.00 uur
Met Engelse boventiteling (deze is het beste te lezen als je achter in de zaal zit)

 

“Een feest van een voorstelling” (...) “Geweldig ensemble” (...) “Pfeijffers tekst is een geraffineerde mix” ★★★★★
de Volkskrant

Credits

Met: Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger
Muzikale leiding: Viktor Griffioen
Regie: Michel Sluysmans
Fotograaf: Ben van Duin 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie