Zijn daar nog vragen over?

Christel de Laat
wo 17 apr
20:00
  • wo 17 apr
    20:00 - 21:50
    Hertog Jan Zaal
    Geweest

Ongedwongen een avondje ontspannen lachen over alledaagse dingen, dat lukt wel met Christel de Laat!

Misschien kent u Christel de Laat van De Jopie Parlevlietshow, van haar gastrol uit Toren C of als Betty van den Oetelaar, presentatrice van carnavalsliederen.

De titel van haar nieuwe show “Zijn daar nog vragen over?” geeft aan dat zij de interactie met haar publiek niet uit de weg gaat. Heeft u geen vragen? Geen probleem. Christel heeft er des te meer. Waarom kussen we elkaar bij een ontmoeting drie keer? Waarom is koffie en thee bestellen tegenwoordig zo’n gedoe? Waarom moeten we zoveel keuzes maken? Geen wereldproblemen, maar alledaagse zaken die vragen bij Christel opwerpen. “Geweldige show. Tranen gelachen. Ga zeker naar de volgende show. Wat een top-artieste. Zou het iedereen aanbevelen. En lekker in het Brabants dialect”, aldus een reactie op haar vorige show. 

 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie