Pink Floyd’s Anniversary Show!

Pink Project
za 13 apr
20:00
  • za 13 apr
    20:00 - 22:45
    Grote Zaal /Hertog Jan Zaal
    Pauze 21:00
    Geweest

Dichterbij de echte Pink Floyd kom je niet! In een ruim 2,5 uur durende trip down to memory lane brengen de twaalf bandleden een show waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van Pink Floyd spreekt.

 

Pink Project spaart kosten noch moeite om u te verrassen met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow, indrukwekkende visuals en inflatables. In de hoofdrol de albums The Wall en The Division Bell, die in 2019 respectievelijk 25 en 40 jaar bestaan.De band heeft in zijn 24-jarig bestaan een eigen identiteit opgebouwd en daarmee aangetoond meer te zijn dan een Pink Floyd cover/tribute band. Pink Project zorgt steevast voor uitverkochte zalen, enthousiaste recensies en reacties. “Wat een fantastisch optreden”, “Tot tranen toe geroerd”, “Coverband is echt een understatement”, “Het is Pink Floyd 2.0”.

De Lange Tafel
-voorstelling - Gastvrouwen: Hannie & Marlies

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie