Charley de komische musical

Jon van Eerd e.a.
di 2 apr
-
wo 3 apr
 • di 2 apr
  20:00 - 22:20
  Hertog Jan Zaal
  Pauze 20:55
  Geweest
 • wo 3 apr
  20:00 - 22:20
  Hertog Jan Zaal
  Pauze 20:55
  Geweest

Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke capriolen en gierende dialogen met dolkomische en prachtige shownummers. Gebaseerd op de bekende komedie De Tante van Charlie schreef hij samen met West End en Broadwaycomponist Michael Reed een waanzinnig komische musical die niet eerder te zien was. Over Charley die gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, met alle gevolgen van dien. Een avond met buikpijn van het lachen.

Uit de pers:
"Als hoofdrolspeler is hij onweerstaanbaar: het geploeter en geschipper tussen zijn twee personages is hoogst komisch en tegelijk razend knap." (Algemeen Dagblad ★★★★★)
"Een avondje vrolijk makend speels totaaltheater, waarna je met een brede glimlach de schouwburg verlaat." (de Telegraaf ★★★★)
"Van Eerd schreef goed bekkende teksten en met name zijn liedjes zitten vernuftig in elkaar met talloze ongeforceerde binnenrijmvondsten" (Trouw)

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie