Hamlet de familievøørstelling

Theater Rotterdam
vr 22 mrt
-
zo 24 mrt
 • vr 22 mrt
  19:00 - 22:00
  Pauze 20:25
  Hertog Jan Zaal
 • za 23 mrt
  19:00 - 22:00
  Pauze 20:25
  Hertog Jan Zaal
 • zo 24 mrt
  14:30 - 17:30
  Pauze 15:55
  Hertog Jan Zaal

Het jaarlijkse familiespektakel van Theater Rotterdam, voorheen Ro Theater, is altijd een feest waar hilariteit en ontroering bij elkaar komen. Dit keer nemen de makers Hamlet, het beroemdste stuk aller tijden, fijntjes onder handen. Resulaat: veel plezier, clownerie, pophits, degengevechten, bedrog, fysieke stunts en prachtige decors.
Puberprins Hamlet raakt zijn vader kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Van een vrolijke surfboy verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen.

Uit de pers:
"(…) Regisseur Pieter Kramer houdt de lol er vakkundig in. Het hele circus loopt gesmeerd: de poppen, de vele decorwisselingen, waaronder een prachtige zee van kartonnen golven. (…) Hamlet of niet, het maakt weinig uit wat het bronmateriaal is, een theaterfeestje bouwen kunnen ze." (de Volkskrant ★★★★)

"Hier wordt duidelijk met veel lef en plezier tegen heilige huisjes aangetrapt en voor de jeugd is deze Hamlet een heerlijke eerste kennismaking met de Shakespeare-klassieker. (De Telegraaf ★★★)

"Hoewel ‘Hamlet’ duisterder is dan de voorgangers in het rijtje familievoorstellingen, weet Kramer zelfs deze tragedie om te vormen tot een spektakelstuk, waarbij op de lach wordt gespeeld en de ene scène nog kleurrijker is dan de andere. (NRC ★★★)

''Theater Rotterdam scoort met Hamlet wederom een hit.'' (Musicalsites ★★★★)

''Een memorabel reisje naar Elsinore.'' (Theaterkrant)

 • Doe op zaterdag 23 maart mee met de speciale workshop So you think you can Hamlet
 • Regie: Pieter Kramer. Met: Wart Kamps, Dick van den Toorn e.a.
 • Let op: vanaf 8 jaar!
  De familievoorstellingen van Theater Rotterdam zijn altijd al geschikt geweest voor 8 plus. Vaak komen ouders of grootouders toch met jongere kinderen naar de voorstellingen. Bij Hamlet de familievøørstelling is dat niet gewenst. Hoewel ook Hamlet een soort sprookje is, kunnen kids onder de 8 beter een jaartje overslaan, want dit jaar wordt het allemaal net iets spannender en stoerder…
 • Check op 24 maart ook de Bikkellandia speurtocht om 13.00 uur, die in het kader van de Dutch Happiness Week is
 • Tip zondag: Lunch
 • Wegens diefstal van de techniek laptops ging de voorstelling van 23 maart helaas niet door. U krijgt in de loop van volgende week bericht over een vervangende voorstelling dan wel de terugboeking van uw geld. Mocht u in de gelegenheid zijn om zondagmiddag 24 maart naar de voorstelling te gaan, dan kunt u bellen met 040 2 156 156 om deze naar beschikbaarheid om te boeken.
 • De voorstelling van zondagmiddag kan gewoon doorgaan. 
Onderdeel van:
Jeugd en familie
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie