di 19 mrt ’19 20:00 - 21:20

Genoeg nu over jou!

Ingeborg Elzevier, Annick Boer en Peter Tuinman
di 19 mrt ’19
20:00 - 21:20
  • di 19 mrt ’19
    20:00 - 21:20
    Hertog Jan Zaal

Als de dochter des huizes haar man verliest, is het de vraag wie daar het meeste onder lijdt: de dochter of haar moeder. De dochter is in staat het leven weer op te pakken, de moeder blijft hangen in diepe rouw. Maar was de relatie tussen schoonmoeder en -zoon wel zo hecht? En hoe staat de (schoon)vader in dit verhaal? Genoeg nu over jou! is een heerlijke, bitterzoete komedie, waarmee actrice Ingeborg Elzevier (82) haar zestigjarig toneeljubileum viert.

Uit de pers:
"Knap is dat de tekst zo helder is dat je alles meteen door denkt te hebben, maar dat je tegen het einde toch nog de nodige tragiek op je bord krijgt." (de Telegraaf ★★★)
"De confrontaties zijn pijnlijk en confronterend, zowel door Elzevier als Boer met overgave gespeeld." (NRC ★★★)
"Jubilerende Ingeborg Elzevier is als altijd goed in de rol van droogkomische moeder in een licht ontspoord gezin" (de Volkskrant ★★★)

">
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie