Peppa Pig - Verrassingsfeest!

Van Hoorne Entertainment
zo 10 mrt
 • zo 10 mrt
  14:00 - 14:50
  Hertog Jan Zaal
  Geweest
 • zo 10 mrt
  16:00 - 16:50
  Hertog Jan Zaal
  Geweest

Nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt terug naar het Parktheater met haar vriendjes. In deze nieuwe familiemusical is het groot feest. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel? De schattige handpoppen, kleurrijke decors en verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie. Natuurlijk komt Peppa ook na afloop naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel van jou.

Uit de pers:
"Meer kunst-en-vliegwerk in het theater loont. Lichteffecten, spannende decorwisselingen, de zaal in met poppen, vuurwerk, als door de donder geslagen is er opeens alle aandacht van de allerkleinsten. Dit hebben ze nog nooit eerder gezien." (Theaterkrant.nl)
"En eigenlijk zijn de stralende druk meedansende kinderen al genoeg bewijs van weer een succesvolle Peppa Pig voorstelling." (musicalsites.nl)
 

 • Leeftijd 2+
 • Excl. consumptie
 • Tip: Lunch
   

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie