Polderman draagt een steentje bij

Katinka Polderman
wo 13 feb
20:00
  • wo 13 feb
    20:00 - 21:30
    Hertog Jan Zaal
    Geweest

Onverstoorbaar, gortdroog, licht absurdistisch, hilarisch en ontroerend. De meest onverschrokken liedjesbakker van de lage landen is terug. Al vijftien jaar draagt Katinka Polderman haar unieke steentje bij aan het cabaret. In haar zesde voorstelling trekt Polderman onverdroten ten strijde tegen de vertrutting. Tegen de kuddegeest, eigenwijs en met die voor haar kenmerkende nuchterheid. De pers over haar vorige programma Polderman tiert welig: “Polderman behoort tot de besten in het liedjesvak” (NRC ★★★), “Gortdroge geestigheid, chaos, ongemak en juweeltjes van liedjes” (AD).  

Uit de pers:
"Want liedjes schrijven, dat kan Polderman als geen ander." (NRC ★★★)
"Ze heeft weer een koffer vol even amusante als ontroerende liedjes in haar bagage - het unique sellingpoint van de Zeeuwse kleinkunstenares" (AD ★★★★)
"Met haar bekende droogkomische, ietwat ironische humor zet zij haar scherpe observaties om in grappige omkeringen en veel originele liedjes over de allesvernietigende beschaving van de mens" (Telegraaf ★★★★) 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie