Opvliegers 4: Trossen Los!

Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie, Joanne Telesford
za 2 feb
20:00
  • za 2 feb
    20:00 - 21:40
    Grote Zaal /Hertog Jan Zaal
    Geweest

De Opvliegers zijn terug! Loes is door haar zus Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro), een bekende zangeres, gevraagd een optreden op een cruiseschip over te nemen. Aan boord van het cruiseschip komt Loes de vriendinnen Moniek, Joke en Shirley tegen. Ze hebben alleen moeite om hun problemen aan wal achter te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen. Loes is door haar zus gestrikt om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is.. Een échte vriendinnencomedy over de fase waarover vrouwen het liever niet willen hebben, maar waar toch om gelachen kan worden!

Uit de pers:
"Het succes van de reeks Opvliegers is overweldigend; de zalen zijn uitverkocht, de herkenning is groot, het publiek uitbundig enthousiast. Is dat terecht? Ja, het is terecht." (Theaterkrant)
"Toch is het knap hoe scriptschrijver Allard Blom het toch weer voor elkaar krijgt dat je mee gaat in de dramatiek van deze vrouwen." (Musicalsites)
"Het verhaal staat als een huis en de nummers, geschreven door Jeroen Sleyfer, sluiten goed aan bij de problemen waar de vier dames allemaal tegenaan lopen." (Musicaljournaal)

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie