Flirt with Reality

Another Kind Of Blue
do 17 jan
20:00
  • do 17 jan
    20:00 - 21:40
    Grote Zaal /Hertog Jan Zaal
    Pauze 20:35
    Geweest

Wat is realiteit? En in hoeverre laten wij onze realiteit beïnvloeden door de technologie om ons heen? Choreograaf David Middendorp, internationaal bekend van America’s Got Talent, gaat op speelse wijze om met realiteit en onderzoekt de manier waarop technologie een steeds grotere rol lijkt te krijgen in de vorming hiervan. “Live dans en synchroon geprojecteerde videoanimaties smelten samen tot onmogelijke visuele realiteiten’’ (NRC). Waar dansers letterlijk in botsing komen met digitale bits, zich laten leiden door hun eigen gevoel, fantasie en ritme en waar dansende drones u een andere realiteit laten ervaren. 

Uit de pers:
"In Flirt with Reality komen dansers en drones op magische wijze samen"
"Choreograaf David Middendorp verbluft met dansers en drones die samensmelten in een betoverende wereld.'' (Volkskrant ★★★★)
 

 

"In Flirt with Reality komen dansers en drones op magische wijze samen" ★★★★
Volkskrant
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie