Driftwood

Casus Circus
wo 28 nov
20:00
  • wo 28 nov
    20:00 - 20:55
    Hertog Jan Zaal
    Geweest

Het Australische gezelschap Casus Circus presenteert Driftwood, een krachtige en liefdevolle voorstelling met een mix van acrobatiek, dans en prachtige muziek. We worden in het leven gevormd door de mensen die we onderweg tegenkomen. De verhalen die ontstaan door geliefden, vijanden en volslagen vreemden wijzen ons de weg en bepalen wie wij als persoon worden. Middels acrobatische dans vertellen de dansers hun drang naar menselijk contact en hoe dit houvast geeft om te overleven.

Casus Circus is erg geliefd op grote festivals, vanwege de perfecte mix van acrobatiek en dans, ondersteund door prachtige muziek. De voorstellingen van Casus Circus zijn rijk aan menselijke connectie, integriteit, culturele diversiteit en precieze, intelligente choreografie. Dit gezelschap was onder andere winnaar Best Circus & Physical Theatre bij Adelaide Fringe Festival 2016.

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie