All Stars

Jim Bakkum, Kees Boot, Lucas Hamming e.a.
za 10 nov
-
di 13 nov
 • za 10 nov
  20:00 - 22:55
  Hertog Jan Zaal
  Pauze 21:20
  Geweest
 • zo 11 nov
  14:30 - 17:25
  Hertog Jan Zaal
  Pauze 15:50
  Geweest
 • di 13 nov
  20:00 - 22:55
  Hertog Jan Zaal
  Pauze 21:20
  Geweest
All Stars, de succesvolle film en serie, komt naar het theater. Een feelgood-voorstelling over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. Voor de vrienden van Swift Boys 8 is hun voetbalzondag heilig. Terwijl ze zich voorbereiden op de 500e wedstrijd is hun wekelijkse potje voetballen ook het moment om hun levens met elkaar door te nemen. En leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar ook dat je samen niet alleen bent.
 
Uit de media: 
''(...) het is superknap dat van het doorgaans vrouwelijke genre musical een echt mannending is gemaakt. Het is energiek, met stevige voetbal-achtige dans, en het speelplezier spat van het podium af. Je kunt bijna niet anders dan vrolijk opgehitst de zaal uit komen.'' (Trouw)
''Gelukkig zijn er de zowel prachtige als hilarische choreografieën van Daan Wijnands. De liedjes van Thomas Acda (liedteksten) en David Middelhoff (muziek) liggen eveneens prettig in het gehoor.'' (De Telegraaf)
 • Regie: Frank Lammers. Muziek: Thomas Acda & David Middelhoff. Verder met: Urvin Monte, Alex Hendrickx, Mike Weerts e.a.
 • De rol van Hero wordt door het hele land afwisselend gespeeld door Jim Bakkum en Levi van Kempen.
 • Za 10, De Lange Tafel-voorstelling - Gastvrouw & Gastheer: Marlies en Marcel
 • Tip: Theaterdiner (extra) en/of Café-arrangement

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie