do 18 okt ’18 20:00 - 22:25

The Story of George Michael

Charly Luske e.a.
do 18 okt ’18
20:00 - 22:25
  • do 18 okt ’18
    20:00 - 22:25
    Pauze 21:00
    Hertog Jan Zaal

In de serie The Story of... brengt zanger Charly Luske het verhaal van zijn idool George Michael. In dit concert zet Luske het onstuimige leven van de Britse popzanger, liedjesschrijver en muziekproducent uiteen aan de hand van de hits en parels uit zijn Wham!- en solotijd. Michael was de meest succesvolle zanger uit de jaren 80 en 90. Hij won twee Grammy’s en verkocht wereldwijd meer dan 100 miljoen platen. Onder aanvoering van bassiste Phaedra Kwant, als Michaels grootste fan, vertellen de muzikanten en vocalisten de anekdotes achter de muziek.

Uit de pers:
''De liefde voor het repetoire is voelbaar. Het terugvallen op superlatieven is dan ook de enige keuze: briljant, ontroerend en een niet te missen voorstelling!'' (Theaterparadijs ★★★★★)

">
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie