Kom maar op

Rob Scheepers
di 11 sep
-
za 15 sep
 • di 11 sep
  20:00 - 21:20
  Hertog Jan Zaal
  Geweest
 • wo 12 sep
  20:00 - 21:30
  Hertog Jan Zaal
  Geweest
 • do 13 sep
  20:00 - 21:30
  Hertog Jan Zaal
  Geweest
 • vr 14 sep
  20:00 - 21:30
  Hertog Jan Zaal
  Geweest
 • za 15 sep
  20:00 - 21:30
  Hertog Jan Zaal
  Geweest

Rob Scheepers won de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza in Toomler, mocht aanschuiven bij DWDD en Jinek, kreeg een wekelijkse radiocolumn en werd een van de steunpilaren van het tv-programma Padoem Patsss. En dat terwijl zijn nieuwjaarsconferences in het zuiden van het land avond na avond uitverkocht raakten én hij met zijn debuutshow Schroot met veel succes ook boven de grote rivieren debuteerde.

Na deze wonderlijke wending realiseert de cabaretier uit Sterksel zich dat het tweede deel van zijn leven is begonnen. Radio, televisie en theaters ver buiten de Brabantse grenzen bespeelt hij inmiddels met veel plezier en succes. In zijn tweede show Kom maar op vertelt Rob aan de hand van scherpe, herkenbare en humoristische anekdotes over alledaagse situaties en de verrassingen die zomaar kunnen opduiken. Of Rob daar klaar voor is? ‘Kom maar op!’

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie