©Richard Terborg
do 4 jun ’20 - vr 5 jun ’20

Koorts

Ali B
Kom op consult in het Parktheater
do 4 jun ’20
-
vr 5 jun ’20
 • do 4 jun ’20
  20:00 - 21:30
  Hertog Jan Zaal
 • vr 5 jun ’20
  20:00 - 21:30
  Hertog Jan Zaal

Ali B is terug met een nieuwe show! Rapper, jurylid en programmamaker Ali B vraagt zich af hoe het is met Nederland? Ons land is misschien niet ziek maar heeft wel koorts.

Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in het Parktheater.

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd tv-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert zal je zeker niet zijn ontgaan. Ga maar na: in 2012 won hij met Ali B geeft antwoord de Neerlands Hoop prijs, werd hij voor Ali B beken(d)t genomineerd voor de Poelifinario en prees Matthijs van Nieuwkerk zijn laatste programma Je suis Ali de hemel in als “...misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen”. 

 • Vorig seizoen kon deze voorstelling helaas niet doorgaan, nu is de voorstelling herschreven 
 • Max. 4 kaarten p.p.
 • Gastvrouwen De Lange Tafel op vr 5 juni: Marlies en Carla

Credits

regie Titus Tiel Groenestege

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie