Adrenaline

Urban Dansdagen: The Ruggeds
za 9 dec ’17
19:00 - 20:00
  • za 9 dec ’17
    19:00 - 20:00
    Philipszaal

The Ruggeds ruilen de wereld van battles in voor het podium in hun theaterdebuut, op onderzoek naar de aantrekkingskracht van adrenaline in onze maatschappij. Hun persoonlijke relatie met adrenaline komt vanuit hun dans, die voor het overgrote deel van hun leven een onderdeel is geweest. Verweven in de ritmes van drums en battle omgevingen, verleggen ze de grenzen van wat fysiek mogelijk is. Drums bewijzen wederom een grote bron van inspiratie te zijn, als de originele muziek overvloeit tussen verschillende genres zoals Jungle, HipHop, House en Breakbeats. Door dicht bij zichzelf te blijven brengen The Ruggeds hun jarenlang gepolijste kunst naar het theater. Adrenaline is een voorstelling vol risico, acrobatiek en spontaniteit waar je hart nog vele dagen sneller van zal kloppen.

Uit de pers
"‘Adrenaline’ van de achtkoppige Eindhovense crew The Ruggeds (…) lijkt aanvankelijk een rechttoe-rechtaan show te zijn, met een spetterende opening vol virtuoze skills, back- en headspins, windmills, arm- hoofd- en schouderstanden. Maar daarna zet Jonzi D, choreograaf van de Britse Breakin’ Convention, de rem erop, in een scène met een bijna meditatieve sfeer." (NRC Handelsblad ★★★)

">
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie