wo 4 apr ’18 20:00 - 21:00

KHÔRA

Dance Company Nanine Linning / Theater und Orchester Heidelberg
wo 4 apr ’18
20:00 - 21:00
  • wo 4 apr ’18
    20:00 - 21:00
    Hertog Jan Zaal

Nanine Linning is een van de beste Nederlandse choreografen en internationaal een grote naam. Haar werk is spectaculair en sterk beeldend en is vaak gemaakt met bekende kunstenaars, designers of modeontwerpers.
Linning is gefascineerd door Plato’s idee van een khôra: een oneindige ruimte met een onbegrensd potentieel. In een hernieuwde samenwerking met design-multitalent Bart Hess creëert Linning in KHÔRA een dergelijke ruimte op het toneel, in een spectaculair decor, met verbluffende videoprojecties en eetbare kostuums.

Speciaal arrangement
Na afloop nodigt het gezelschap u uit voor een speciale Meet & Greet op het toneel, waarbij de dansers ondersteboven hangend champagne uitdelen (beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Gebruikmaken van dit speciale arrangement? Selecteer een kaartje inclusief champagne in het bestelproces. 

  • Internationaal
  • Best of the Fest
  • Voor aanvang interviewt Jan Goverde (de Vrienden) Nanine Linning over Khôra, 19.15 uur (gratis toegankelijk)
  • Prijs excl. servicekosten
  • Tip: Theaterdiner (extra) en/of Café-arrangement
">
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie