Liefdesroepfeest

zo 15 jan
13:30
  • zo 15 jan
    13:30 - 16:30
    Philipszaal
    Pauze 14:50
    Geweest

Zin in een feestje in het nieuwe jaar?
Deze middag geeft Uitgeverij AnkhHermes samen met Hannah Cuppen het Liefdesroepfeest. Het wordt een middag vol inspiratie, goede muziek, theater, een lekker drankje en de mogelijkheid om leuke nieuwe mensen te ontmoeten.

De gelegenheid? Het nieuwe boek van Hannah: Liefdesroep. Dit is het langverwachte tweede boek na haar succesvolle debuut Liefdesbang. In Liefdesroep beschrijft Hannah Cuppen wat er gebeurt als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart. Je vindt dan niet alleen je belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Voor deze uitdaging stond zij zelf ook met het schrijven van haar succesvolle boek Liefdesbang.

Hannah zal haar persoonlijke verhaal vertellen maar heeft ook een heleboel inspirerende mensen uitgenodigd die de thema’s uit Liefdesroep zichtbaar en voelbaar maken zoals:

* Hoe word je geroepen door de liefde?
* Wat is leven vanuit passie en bezieling?
* Wat is de kracht van relatie en co-creatie?
* Hoe benut je je volle potentieel?
* Wat geeft jou werkelijke vervulling?

Daarnaast is er een voorproefje van het theaterstuk Liefdesbang, een bijzonder interactief muziektheater gebaseerd op het eerste boek, dat halverwege dit jaar in première zal gaan.

De hele middag er is muziek van het hart die de Liefdesroepboodschap vertolkt. Je gaat blij en geroepen door de liefde naar huis!

Heb jij zin in een middag vol leuke, inspirerende mensen, goede muziek, theater, een lekker drankje en de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten? Bestel dan nu jouw kaart(en) voor het Liefdesroepfeest!

  • Vanwege productionele redenen is er vrije plaatskeuze bij deze voorstelling. Uw rij- en stoelnummers die op uw ticket staan, vervallen.

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie