Rumspringa

Orkater/De Nieuwkomers
za 20 mei ’17 20:30 - 22:00
za 20 mei ’17
20:30 - 22:00
  • za 20 mei ’17
    20:30 - 22:00
    Geweest

In Rumspringa vertellen schrijversduo iona&rineke, samen met de eigenzinnige rockband Shaking Godspeed, hun opzienbarende verhaal over een bijzondere vriendschap en een geheim genootschap. Over mensen die verstrikt raken in een kleine surrogaatmaatschappij, waarbinnen eigen regels en wetten gelden. Een persoonlijke voorstelling over raadselachtige gebruiken en wezenlijke idealen. Over vasthouden aan een geloof, zelfs als dat wat je altijd verteld is niet langer waar kan zijn. Wie ben je nog als je verleden op losse schroeven komt te staan?

Uit de media:
''Rumspringa is een spannend verhaal, dat je naar buiten stuurt met een koude rilling over je ruggengraat.'' (Theaterkrant***)
''Dat is spannend en daarmee voert het duo je fijn verleidelijk mee hun geheel eigen wereld in.'' (Scenes***)
''De band graast, dapper en lekker ambitieus , ook experimenteel getint terrein af." (Dagblad van het Noorden***)
''Rumspringa is een vermakelijke voorstelling geworden met een lekker venijnig randje. Hoe lang blijf je trouw en wanneer kies je voor jezelf? En hoe maak je zo'n keus?'' (Omroep Brabant)

  • Regie: Sanne Nouws
  • Volg de workshop Schrijven voor Theater, die speciaal voor deze voorstelling is samengesteld. In combinatie met een kaartje voor Rumspringa, betaal je nu maar €7,50 (excl. servicekosten)
  • Prijs excl. servicekosten en pauzeconsumptie
  • Locatie: Pand P