Other Tales from the Underground

Sample Culture / Johnny Lloyd
do 1 sep
20:30
  • do 1 sep
    20:30 - 21:45
    Philipszaal
    Geweest

Hoe beïnvloedt technologiegebruik lichaam en geest? Neem een kijkje in de toekomst, waarin lichamelijk contact is vervangen door informatiestromen. Choreograaf Johnny Lloyd brengt een hommage aan het laatste menselijke leven op een aarde die is overgenomen door data.
Zijn dansers, onder wie André Grekhov, voeren een ritmische zoektocht naar de symbiose tussen het technische en het fysieke

Uit de media:
“In onze samenleving zie ik een voortdurend verwijderende beweging van het natuurlijke contact tussen mensen.” (Johnny Lloyd in gesprek over zijn nieuwe voorstelling)
"Super choreografie, erg goed gedanst. Ik heb mezelf in de avond verloren." "Een bijzondere, originele voorstelling"  (Enkele publieksreacties op zijn voorstelling Traces in seizoen 14/15)

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie