Entre dos Mundos

Luna Zegers
do 3 sep
  • do 3 sep
    18:00 - 19:00
    Kameleon
  • do 3 sep
    21:45 - 22:45
    Kameleon

Luna Zegers is de eerste niet-Spaanse die officieel is doorgedrongen in het hart van de cante flamenco. Begin juni 2015 studeerde ze af aan het prestigieuze conservatorium Esmuc in Barcelona. Daar werd ze als eerste en tot nog toe enige buitenlander aangenomen aan de opleiding flamenco-zang. Voordat ze zo ver kwam, legde ze een lange reis af. Van politicologie stapte ze over naar een studie jazz op het conservatorium in Amsterdam om uiteindelijk bij flamenco uit te komen. Na haar vader en haar zus, verloor ze ook haar moeder.

Flamenco is een muziekstijl waarin zowel intens verdriet als grote vreugde met veel passie wordt bezongen. Luna vond er haar kracht, troost, hoop en levenslust. De voorstelling Entre Dos Mundos, waarmee ze afstudeerde, verbeeldt de persoonlijke reis door de flamenco die Luna de afgelopen jaren heeft gemaakt. Ze zingt een repertoire van eigen teksten en composities die zowel verdrietige verhalen vertellen als een grote levenslust laten zien.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie