za 10 mei ’14 20:00 - 21:15

De Wet

Wunderbaum en Koninklijke Vlaamse Schouwburg
za 10 mei ’14
20:00 - 21:15
  • za 10 mei ’14
    20:00 - 21:15
    Hertog Jan Zaal

De Wet
Wunderbaum en KVS presenteren een theatraal drieluik over de wetten van de grens en de grenzen van de wet. Drie verhalen over stateloosheid, migratie en soevereiniteit: de rechtsgang van een Somalische piraat, de lotgevallen van een prostituee uit de Balkan en de politieke lobby rondom de grensbewaking van Europa.

The New Forest Wunderbaum
Deze voorstelling maakt deel uit van The New Forest: een grootschalig project waarbij vier jaar lang gezocht wordt naar alternatieven voor een toekomstige samenleving. The New Forest heeft allerlei verschijningsvormen, zoals een reeks voorstellingen (waaronder De Wet), een interactief online platform en een uitgebreid samenwerkingsverband tussen diverse maatschappelijke geledingen.

Uit de pers
"Fris en grotesk rock-'n-roll-theater met een vlijmscherpe missie." (Knack.be)
"Wunderbaum kan als geen ander met puik acteerwerk en goede tekstuele vondsten de verwarring die ze zelf zaait belichamen op het podium. Een pleidooi aanhoren was nog nooit zo interessant." (Culture Remains)

  • Wunderbaum was in 2011 te zien met Onze Paus
  • Van en met: Walter Bart, Wine Dierickx, Matijs Jansen, Willy Thomas, Scarlet Tummers, Mieke Verdin

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie