Kerstwintercircus 2023

Kerstwintercircus 2023

Editie 51
za 23 dec ’23 - zo 31 dec ’23
Het leukste uitje in de Kerstvakantie
za 23 dec ’23
-
zo 31 dec ’23

Hooggeëerd publiek! Het is tijd voor de 51e editie van het Internationale Kerstwintercircus. De Hertog Jan Zaal ondergaat wederom een bijzondere metamorfose tot echte circuspiste. 

Van jongleurs tot trapeze-artiesten en van clowns tot evenwichtskunstenaars: voor de 51e editie van het Kerstwintercircus halen we de beste en mooiste acts vanuit de hele wereld naar Eindhoven. Wat dacht je van de Catwall Acrobats uit Canada met hun spectaculaire swing-act of de gebroeders Gerlings uit Colombia met hun spannende double wheel of death? Of Clown Elastic uit Frankrijk en een vrouwelijke topjongleur uit België? Spektakel gegarandeerd! En ook dit jaar ontbreekt spreekstalmeester Arjan Smit niet. Met een live-orkest. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke middag of avond in het Parktheater!

Buiten de piste
Kom op tijd (vanaf een uur voor aanvang) of blijf nog even hangen, want buiten de piste is er nog van alles te beleven. Gezellige kraampjes waar je lekker kunt eten, kinderen kunnen zelf de circusartiest uithangen of maak een ritje in de draaimolen op de Foyer. Leg je bezoek daarnaast vast in de speciale Kerstwintercircus photobooth; een bijzondere herinnering voor thuis. 

Lekker eten tijdens het Kerstwintercircus
Tijdens het circus serveert restaurant BIJ13 het Kerstwintercircusmenu (keuze uit vlees, vis of vega). Met op de Kerstdagen een extra feestelijk viergangendiner. Boek direct bij het bestellen van kaarten voor het Kerstwintercircus. Inclusief speciale kinderprijzen (t/m 12 jaar). 

Kerstwintercircus publieksprijs
Op 31 december, tijdens het laatste circus, wordt de Kerstwintercircus publieksprijs 2023 uitgereikt aan de meest favoriete circusact. Wie gaat er winnen? Na afloop van de voorstelling ontvang je een mail van het Parktheater om je stem uit te brengen. 

Winaars Publieksprijs 2023
The Gerlings met hun Double Wheel of Death winnen de publieksprijs 2023! 

Programma
Maar liefst 10 verschillende acts* staan op het programma van het Kerstwintercircus. Bekijk hier alle informatie over acts, artiesten en extra's  

 • Clown Elastic
 • Quantum Eklectric - Banquine act
 • Duo Hand 2 Stand - Handbalans
 • ‘The Boys’ by Catwall Acrobats - Swing
 • Felix & Philo - Teeterboard
 • Françoise Rochais - Jongleur
 • Jerome Simard - Single trapeze
 • The Gerlings - Double Wheel of Death
 • Camille & Louis-Marc - Luchtnummer
 • Odnoo Oyunbaatar - Contortionist

Acts zijn altijd onder voorbehoud.

Goed om te weten 

 • Je kunt kiezen uit stoelen in de zaal, op de tribune of de zitplaatsen aan de piste (€ 5 extra)
 • De kinderprijs van het circus is van toepassing op kinderen van 0-12 jaar
 • Diners zijn direct bij te boeken in het bestelproces. 

 

Voorpret

Voorpret

Kom alvast in de stemming op onze voorpretpagina. Hier vind je alle info over acts, artiesten & heel veel extra's. 
Naar de voorpretpagina

''Erg indrukwekkend wat de artiesten ons lieten zien! Heb meerdere momenten vol spanning op het puntje van mijn stoel gezeten.''

Bezoeker Kerstwintercircus 2022

Credits

Programmering Bram Jacobs, Trolle Rhodin, Mons de Goede Regie & lichtontwerp Uri Rapaport Orkest Circus Orchestra Artur Palusz Spreekstalmeester Arjan Smit Ringmaster Trolle Rhodin Productie Parktheater Eindhoven

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer