Daniel Philippe Borst

Particles of God

Isabelle Beernaert
vr 8 mrt ’24 20:00 - 21:15
Ga mee op een indringende reis
vr 8 mrt ’24
20:00 - 21:15
  • vr 8 mrt ’24
    Inleiding
    19:15
    Aanvang
    20:00
    Einde
    21:15
    Hertog Jan Zaal

Particles of God mikt hoog. Naar het universum meer bepaald. Voortdurend in beweging. Onze thuis, die ons allen met elkaar verbindt. Die creatieve sparkle leidt tot een unieke artistieke vertolking. 

Met een internationale topcast. Live muziek van Peter Bogaert. Prachtige kostuums. Een lumineus decorstuk. En een choreografie die zowel de lichamen onstage als de emoties van het publiek meeneemt op een indringende reis.

Muziek en dans zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Isabelle Beernaert staat garant voor muzikale diversiteit, op het ritme van de voorstelling. Werk van Max Richter, Philip Glass, Jon Hopkins e.a. smelt samen tot een kloppend geheel, als dagen van een rondreis. 

Maar er is nog meer! Rode draad door het geheel is de live muziek van dirigent, componist en meesterviolist Peter Bogaert die tevens ook ten tonele verschijnt als mysterieus personage in dit existentiële verhaal. Een niet te missen ervaring. Ontdek als eerste een van de meest spraakmakende voorstellingen van dit seizoen!

"Particles of God is volgens mijn bescheiden mening de meest authentieke en pure creatie van Isabelle Beernaert. Ze speelt met extremen: natuurkracht versus het etherische en het transcendente. Een genereuze voorstelling die méér dan voldoet aan de verwachtingen. Een werveling van muziek, licht en beweging. Je blijft er even stil van." - Viviane Redant - Klassiek Centraal

  • Met gratis inleiding om 19.15 uur

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer