Alpha

Wildpark
za 15 apr ’23 - zo 16 apr ’23
za 15 apr ’23
-
zo 16 apr ’23

Wildpark speelt de montagevoorstelling Alpha. Een compilatie van zelf gemaakt materiaal door de Alpha-generatie zelf. Een aaneenschakeling van TikTok-dansjes, rake monologen en een knap lesje geschiedenis voor iedereen die na 2013 geboren is. 

Ze zijn met veel en ze zijn de toekomst. Ze hebben nu al ontzettend veel bijnamen: Gen A, Google Kids, Generation Glass en Global Gen. Ze zijn naar verwachting de rijkste, meeste hoogopgeleide en technologisch onderlegde generatie die opgroeit terwijl de wereld in de brand staat. Ze kunnen straks waarschijnlijk prima een bijbaan in de ruimte zoeken. Misschien zoiets als ruimtegids, ofzo?

Wat komen ze doen, hoe worden ze opgevoed en wat hebben ze nodig? Generatie Alpha. De kinderen geboren tussen 2010 en 2025. De kinderen die de andere generaties spiegels voorhoud. Dé generatie waar alle hoop op gevestigd is.

Een voorstelling van de makers van Wildpark en 9 jonge spelers als levende bron van inspiratie. 

  • Excl. consumptie

 

Credits

Regie en concept Annemiek Nienhuis en Fleur van Vegchel Spel Jesse van Dam, Lola Dekkers, Kyo Evers, Liv van Kollenburg, Lola Martens, Roman Mol, Milou Renkema, August Stroom, Ella Suissa 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer