MUSICAL4DAAGSE

KinderTheaterWeek
do 19 okt ’23 09:00 - 14:00
Word een musicalster in 4 dagen!
do 19 okt ’23
09:00 - 14:00

Theater? Ooit binnen geweest in dat grote gebouw? Hoe is het om daar op het toneel te staan? Deze herfstvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf op het toneel staan. Zingen, dansen en acteren, dat ga jij doen tijdens De Musical4daagse. Met dit musicalproject maak je in het Parktheater een musical in vier dagen met een voorstelling voor echt publiek.

Iedereen die meedoet met De Musical4daagse krijgt een ervaring om nooit meer te vergeten. Kinderen stappen de magie van het theater binnen. Je hebt geen ervaring nodig. De Musical4daagse is alleen in de vakanties en daarom ook geschikt voor kinderen die sporten of een druk schema hebben. 

Het zaallicht gaat uit en alle kinderen staan klaar. Je ziet je zoon of dochter gespannen wachten tot dat hij/zij mag beginnen met zingen. Je hoort het eerste woord, het gaat goed! De kinderen krijgen met ieder woord meer zelfvertrouwen en stralen. Het lijkt wel magisch. Zie je je zoon of dochter daar al staan? Meld je aan via de website van Musical4daagse. 

 Wat is belangrijk om te weten?

  • 16 t/m 19 oktober 2023
  • 5 uur per dag 
  • 6 t/m 12 jaar
  • 4 dagen zingen, dansen en acteren
  • Kosten voor vier dagen: €155,- 
  • Wil je meer informatie? Download het e-book en bekijk De Musical4daagse van dichtbij.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer