Maankwartier met Sjaak Evers

‘Eindhoven ook sociaal top van de wereld!'
do 26 jan ’23 14:30 - 16:45
do 26 jan ’23
14:30 - 16:45
  • do 26 jan ’23
    14:30 - 16:45
    Pauze 15:15
    Grote foyer
    Geweest

‘Eindhoven is slimste regio maar hoe zou het zijn als deze stad ook de sociaalste regio van de wereld zou worden?’ Sjaak Evers is een bedrijfskundige en schrijver maar misschien wel bovenal supporter van het Rijnlandse denken en doen. En grootmaker van de Eindhovense dialoog. 

Sjaak Evers neemt je in dit Maankwartier mee op 4 expedities:  Een expeditie langs Donuteconomie en een lang Rijnlands organiseren. De Donuteconomie geeft inzicht in de wijze waarop behoeften van iedereen te realiseren zijn binnen de draagkracht van de aarde. Rijnlands organiseren gaat over hoe organisaties hun medewerkers kunnen verbinden met hun doelen. De laatste twee expedities gaan over Eindhoven in Dialoog en over Connecting Eindhoven, over de achtergrond, de opzet en de effecten van het een en ander. Alle vier de delen gaan over hoe zij bijdragen aan de moonshot en centrale stelling: Eindhoven sociaal top van de wereld!

Na dit Maankwartier ga je onder begeleiding van Eindhoven in Dialoog met elkaar in gesprek. Wat roept deze lezing bij jou op? Deel je ervaringen en dromen over een sociaal Eindhoven en formuleer stappen die je kunt zetten in de richting van jouw dromen.

NIEUWE MAAN

Voorstellingen, maanredes, expo, performances | januari 2024

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer