Maanrede

Sander Schimmelpenninck
di 31 jan ’23 09:00
di 31 jan ’23
09:00
  • di 31 jan ’23
    09:00
    Grote foyer
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

In Maanredes komt de verbeeldingskracht van theater samen met wetenschap en zijn we op zoek naar nieuwe utopische toekomstbeelden van hoop en verbondenheid. 

Sander Schimmelpenninck is ondernemer, opinie- en programmamaker en tv-presentator. Als columnist en verslaggever van De Volkskrant weet Sander regelmatig de gevoelige snaar te raken en hij zet graag de klassieke links/rechtse tegenstelling in de spotlights. Hij maakt zich druk om het huidige disfunctionele kapitalisme, met een groot gat tussen rijk en arm als gevolg.  

Maanredes zijn inspirerende keynotes, met wetenschap en kennis als vertrekpunt en theater als katalysator van verbeeldingskracht en creatief denken. Voor een metersgrote, verlichte maan in een verder donkere foyer van het Parktheater, spreken onze Maanredenaren tot het publiek met hun wens voor een betere wereld, een beter Brabant.

Als afsluiting van Nieuwe Maan geeft Sander een Maanrede over de kloven in de samenleving en de bruggen die mogelijk gebouwd kunnen worden.  

Onderdeel van
NIEUWE MAAN

NIEUWE MAAN

Voorstellingen, maanredes, expo, performances | januari 2023