Frank Ruiter

Maanrede

Jurriën Hamer
vr 27 jan ’23 19:00
vr 27 jan ’23
19:00
  • vr 27 jan ’23
    19:00
    Grote foyer
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

In Maanredes komt de verbeeldingskracht van theater samen met wetenschap en zijn we op zoek naar nieuwe utopische toekomstbeelden van hoop en verbondenheid. 

Jurriën Hamer is filosoof, jurist en schrijver van het boek Waarom schurken pech hebben en helden geluk: een nieuwe filosofie van de vrije wil. Hij studeerde rechten en filosofie aan de Universiteit Utrecht, en promoveerde daar ook. Als schrijver, spreker en gespreksleider laat hij op toegankelijke, humoristische en prikkelende wijze zien hoe filosofische ideeën over rechtvaardigheid, schuld en de vrije wil een enorme invloed op onze levens uitoefenen.   

Maanredes zijn inspirerende keynotes, met wetenschap en kennis als vertrekpunt en theater als katalysator van verbeeldingskracht en creatief denken. Voor een metersgrote, verlichte maan in een verder donkere foyer van het Parktheater, spreken onze Maanredenaren tot het publiek met hun wens voor een betere wereld, een beter Brabant.

Onderdeel van
NIEUWE MAAN

NIEUWE MAAN

Voorstellingen, maanredes, expo, performances | januari 2023