Maanrede

Heleen de Coninck
di 10 jan ’23 19:00
di 10 jan ’23
19:00
  • di 10 jan ’23
    19:00
    Grote foyer
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

In Maanredes komt de verbeeldingskracht van theater samen met wetenschap en zijn we op zoek naar nieuwe utopische toekomstbeelden van hoop en verbondenheid. 

Heleen de Coninck is een veelgevraagd onderzoeker en spreker in binnen- en buitenland als hoogleraar Technology, Innovation & Society aan de Technische Universiteit van Eindhoven, onderzoeker bij EIRES en associate professor Innovation Studies and Sustainability aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Al vanaf jonge leeftijd voelt Heleen de Coninck de urgentie om de kennis over milieuvraagstukken te vergroten.  

Maanredes zijn inspirerende keynotes, met wetenschap en kennis als vertrekpunt en theater als katalysator van verbeeldingskracht en creatief denken. Voor een metersgrote, verlichte maan in een verder donkere foyer van het Parktheater, spreken onze Maanredenaren tot het publiek met hun wens voor een betere wereld, een beter Brabant.

  • Voor Nieuwe Maan geeft ze een Maanrede over systeemverandering voor een hoopvolle toekomst, voorafgaand aan de voorstelling van André Kuipers.  
Onderdeel van
NIEUWE MAAN

NIEUWE MAAN

Voorstellingen, maanredes, expo, performances | januari 2023