Anne van Zantwijk

2636

René van Meurs
vr 21 okt ’22 20:00
Eerlijke verhalen en hilarische anekdotes
vr 21 okt ’22
20:00
  • vr 21 okt ’22
    20:00
    Hertog Jan Zaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

René staat aan de vooravond van een nieuwe fase! Met z'n levenservaring en z'n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken. Maar wat als je daar nog niet klaar voor bent en je gewoon nog wat wil dollen?

Laat René van Meurs er maar een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten bomvol steengoede grappen. Hij is kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig. In zijn vijfde programma 2636 belooft hij je weer een mooie avond theater, of, zoals ze in Schipluiden zeggen: "Heemaal goud joh!"

René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vier avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop. Dagblad Trouw bekroonde zijn laatste voorstelling Hunkert met vier sterren: “Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig.” Voor zijn vijfde voorstelling werkt hij opnieuw samen met zijn vaste regisseur Laurens Krispijn de Boer.