Julian Rosefeldt

Busreis naar de Ruhrtriennale

vr 26 aug ’22 12:00
Internationaal kunstenfestival in het Duitse Ruhrgebied
vr 26 aug ’22
12:00
 • vr 26 aug ’22
  12:00
  Elders
  Geannuleerd
 • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
  Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Een dagtrip naar de Ruhrtriennale, een van de grootste muziektheaterfestivals van Europa, in de indrukwekkende post-industrieel hallen van het Duitse Ruhrgebied.

De Ruhrtriennale is een internationaal kunstenfestival in het Duitse Ruhrgebied. De voormalige industriehallen, stille getuigen van het mijnverleden van de regio, vormen het imposante decor voor muziektheater, dans, beeldende kunst, opera en concerten.

Met bezoek aan #Schwerkraft und Gnade# (Chorwerk Ruhr & Bochumer Symphoniker o.l.v. Florian Helgath) met werk van Igor Strawinsky, Lili Boulanger en Francis Poulenc. Voorafgaand het concert ontdekken we de lang verwachte installatie #Euphoria# van Julian Rosefeldt bij de UNESCO-werelderfgoed site Zeche Zollverein in Essen.

 • Indicatie vertrek en terugkomst in Eindhoven/Maastricht: 11.30.- 00.00 uur.
 • Inclusief: busvervoer, toegang tot de voorstelling (zitplaatscategorie 2 van 4), toegang tot de installatie, 2-gangen diner, Nederlandstalige begeleiding, groepsverzekering.