Manuel Harlan

Busreis naar TINA - de Tina Turner Musical

Beatrix Theater Utrecht
zo 25 sep ’22 10:45
zo 25 sep ’22
10:45
  • zo 25 sep ’22
    10:45
    Elders
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

TINA - De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Met al haar bekende hits, zoals Nutbush city limits, Private dancer en The best.

De prijs is inclusief vervoer in een comfortabele touringcar naar het theater op locatie en een 1e rang toegangskaart voor de musical. Er is ook een ontvangst- en pauze-arrangement inbegrepen. Je stapt in bij het Parktheater en reist in een comfortabele bus naar het theater op locatie en weer terug.

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info