Christian van Eijkelenburg

Professor S.

Klein Amsterdam Producties
vr 17 mrt ’23 16:00 - 16:50
Een toegankelijke en humoristische voorstelling over het brein
vr 17 mrt ’23
16:00 - 16:50
  • vr 17 mrt ’23
    16:00 - 16:50
    Philipszaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Professor S. is een verbluffend realistische, maar ook magische, muzikale en humoristische voorstelling over het brein, die antwoord geeft op vragen als: “Hoe word ik de beste versie van mezelf?” en “Kan ik zelf mijn toekomst vormgeven?”

Professor S. reist met zijn laboratorium door het land. Als een echte stand-up comedian legt hij uit hoe onze hersenen werken. Met een muzikale machine brengt hij zijn lijf en zijn hersenen in beweging. Maar als hij een foutje maakt, ontstaat er kortsluiting in de machine! Professor S. komt in een rollercoaster aan emoties en fysieke veranderingen terecht. Lukt het hem om zijn brein weer de baas te worden?

Gebaseerd op de kinderboekenserie van hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder, Fred Diks en Mariëlla van Beek. Scherder kreeg landelijke bekendheid door zijn humoristische en bijzondere colleges bij DWDD. De kern van zijn werk is het belang van bewegen en muziek. Deze voorstelling maakt zijn gedachtegoed toegankelijk voor kinderen.

  • Exclusief consumptie

Credits

Regie Albert Klein Kranenburg Muziek Daan van West Spel Said El Abboudi

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info