Gerard de Bruyne

Als het sneeuwt

Simone de Jong Company
wo 28 dec ’22 11:00 - 11:35
wo 28 dec ’22
11:00 - 11:35
  • wo 28 dec ’22
    11:00 - 11:35
    Locatie: Natlab (Kastanjelaan 500, Eindhoven)
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Ze is op reis. Er is veel weer. Ze loopt, glijdt, valt, springt, draait, sluipt en sleurt zichzelf vooruit. Eindelijk vindt ze beschutting. Ze maakt haar eigen plek en valt in slaap. Dan begint het te sneeuwen.

Als het sneeuwt is een aanstekelijke en grappige mime- en beeldend theatervoorstelling over de droom van de reiziger. Geschikt voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar en iedereen die weer even zo groot wil zijn. 

De voorstellingen van Simone de Jong Company kenmerken zich door hun muzikaliteit, humor en inventiviteit. Eerder speelden Eiland, Kluizelaar, WalvisJong, Timtim en Fluisterstad. Kluizelaar reist als Hermit de wereld rond en oogst ook internationaal veel lof. Naast regisseur is Simone de Jong kinderboekenschrijver. Ze schreef Het geheim van meneer Hartjes (Clavis, 2016) en Op zoek naar het groene goud (Clavis, 2021).