Manon van der Zwaal

Niet gehinderd door enige kennis

Jasper van der Veen
do 2 mrt ’23 20:30
do 2 mrt ’23
20:30
  • do 2 mrt ’23
    20:30
    Locatie: Natlab (Kastanjelaan 500, Eindhoven)
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Jasper zit propvol grootste plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen.

Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Maar aan de andere kant loopt zijn brein steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Hij moet kiezen: alles kapot redeneren en tot niets komen of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

Over Jasper van der Veen

Jasper van der Veen studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op Leids Cabaret Festival. In 2021 maakte Jasper zijn debuut als cabaretier met de voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen. Dit voorjaar speelt hij dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt.