Barbara Raatgever

De man die er genoeg van heeft

De Theatertroep
do 3 nov ’22 20:30
do 3 nov ’22
20:30
  • do 3 nov ’22
    20:30
    Locatie: Natlab (Kastanjelaan 500, Eindhoven)
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Hoe kun je opkomend populisme, de rol van de media en de verantwoordelijkheid van het individu beter aan de kaak stellen dan via een laagdrempelige actiemusical vol antihelden, liedjes en explosies?

De man die elke dag de krant van gister krijgt en er nu genoeg van heeft is een geëngageerde en swingende Brechtiaanse parabel die bol staat van humor en moraal, meezingers en achtervolgingen, showballet en urgente thema’s. 

In deze tijd, die bulkt van fake news, fact checken en burgers en politici die feiten verwerpen als ‘ook maar een mening’, is het geen overbodige luxe om je af en toe eens af te vragen: “Wat is waar?”. 

Deze actiemusical is een satirische vertelling die deze problematiek op geestige en absurdistische wijze aan de kaak stelt. Je gaat zingend, dansend én wereld verbeterend de zaal uit.