Noortje Palmers

Broeden

Grof Geschud
vr 21 okt ’22 20:30
De relatie hield geen stand, het duo wel. Althans, voorlopig
vr 21 okt ’22
20:30
  • vr 21 okt ’22
    20:30
    Pand P Grote Zaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Wees getuige van een hilarische en ontroerende poging van twee ex-geliefden om zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn. Een poging die duizend beelden krijgt in verhalen, nummers en scènes, met verbeelding als laatste reddingsboei.

Bij een gate op vliegveld Zaventem wacht een man (De Lander) verwachtingsvol zijn grote liefde, of in ieder geval het beeld van zijn grote liefde (De Myrthe) op, na zes weken van haar gescheiden te zijn. In een oogopslag zag hij dat haar afwijzing definitief was. Haar hart brak bij het zien van zijn pijn en zo bleef zij nog 732 dagen bij hem met scherven in haar borst. Broeden is een realistisch relaas van een relatie die op de klippen loopt. Als een geadopteerde hond waarvan ze allebei geen afstand willen doen.

  • Exclusief consumptie
Onderdeel van
Pand P

''Broeden brengt de vele facetten van de liefde haarscherp in beeld, juist door het perspectief van de voorbije relatie te kiezen. ''

De Groene Amsterdammer

Onder de bekwame vleugels van Minou Bosua (de Bloeiende Maagden/Minoux) en Janne Desmet (Studio Orka) en met coaching van Raf Walschaerts (Kommil Foo) vliegt het piepjonge Grof Geschud ruimschoots uit.

Laat je inspireren

Pand P

Theatervoorstellingen in de intieme zaal van Pand P

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info