Sofie Knijff

Infinity Chan

Eva Line de Boer | Het Zuidelijk Toneel
vr 14 okt ’22 20:30
vr 14 okt ’22
20:30
  • vr 14 okt ’22
    20:30
    Locatie: Natlab - Podiumzaal

Hoe dicht kun je bij iemand komen wiens gedachtegoed mijlenver van je af staat? Vanaf welk moment is empathisch zijn niet langer ethisch verantwoord?

Infinity Chan is een unheimische onderdompeling in een op anime geïnspireerde wereld. Wie draagt de verantwoordelijkheid als digitale creaties een eigen leven gaan leiden? En wat als het internet een bewustzijn had: hoe zou het zich dan wreken?

Een vrouw zoekt geborgenheid in de duistere krochten van het internet. Ze creëert avatars die veel verder durven gaan dan zijzelf. Zonder dat ze het merkt beginnen de fysieke en digitale wereld door elkaar te glijden.

Eva Line de Boer is gefascineerd door het openbaar delen van intimiteit. Haar voorstellingen spelen zich af in een tussengebied: tussen on- en offline, fantasie en werkelijkheid, dood en leven. Eva heeft een grote liefde voor het internet waar mensen in vrije fantasie volledig zichzelf of juist een ander kunnen zijn. Zij coproduceert met verschillende partners, waaronder Het Zuidelijk Toneel dat theatrale ontmoetingen opzet die het publiek prikkelen anders naar de wereld te kijken.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer