Op reis naar de toekomst

André Kuipers
Première
di 10 jan ’23 20:00
Zet een kleine stap naar het theater, en maak een reuzesprong de toekomst in!
di 10 jan ’23
20:00
  • di 10 jan ’23
    20:00
    Hertog Jan Zaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Zet jij straks jouw eerste stappen op de maan? Wanneer landen we op Mars? Vinden we buitenaards leven? Eén ding is zeker: astronaut André Kuipers vertelt als geen ander over de toekomst van het reizen in de ruimte.

Aan jong en oud vertelt André hoe het is om te wonen en te werken in gewichtsloosheid. Hij deelt zijn belevenissen in de ruimte en vertelt over de enerverende tijd die we met zijn allen tegemoet gaan: de maan wordt opnieuw bezocht, maar dit keer om er te blijven! Na een succesvolle tour met uitverkochte zalen keert André terug naar het theater en vertelt vol enthousiasme over wat het leven van een astronaut inhoudt en waarom ruimtevaart niet meer is weg te denken uit ons dagelijks leven en onze toekomst.

Onderdeel van
NIEUWE MAAN

Als astronaut van de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA woonde en werkte André in totaal 204 dagen in het internationale ruimtestation ISS.

NIEUWE MAAN

Voorstellingen, maanredes, expo, performances | januari 2023