Sympathy for the devil

za 19 nov ’22 20:00
Het vuur van de sixties
za 19 nov ’22
20:00
  • za 19 nov ’22
    20:00
    Hertog Jan Zaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Een meedogenloze muziektheatervoorstelling over twee sensationele jonge vrouwen. Marianne Faithfull en Anita Pallenberg, de muzen van de Rolling Stones, belichamen de vrijheidsdrang van een hele generatie. Maar wat is de prijs van roem en roekeloosheid?

In 1966 moet alles anders. Er wordt een nieuwe wereld geboren met eigen muziek, mode en een eigen moraal. De preutse generatie is ten einde. Middenin die draaikolk ontmoeten Marianne en Anita elkaar en begint een levenslange vriendschap. Beeldschoon, avontuurlijk en gulzig storten zij zich in het leven in de spotlights, om het tot op de bodem leeg te slurpen.

In Sympathy for the Devil volgen we Marianne en Anita backstage. Hun leven kent hoge pieken, maar ook onvoorstelbaar diepe dalen. Een verhaal over liefde en verleiding in een actuele, rauwe productie. Met parallellen met het 'nu' die groter zijn dan gedacht. Opnieuw onderzoeken we de grenzen van seksualiteit en emancipatie.

Credits

Regie Boudewijn Koops Tekst Sophie Kassies Spel Pip Lieke Lucas en Eva van der Post

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info