Anne van Zantwijk

Kleine Pijntjes

Johan Goossens
do 3 nov ’22 20:30
Liedjes, verhalen en relativerende humor
do 3 nov ’22
20:30
  • do 3 nov ’22
    20:30
    Philipszaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Leeftijd is maar een getal en je bent nooit te oud om te leren. Maar als je na twee jaar binnen zitten nog steeds geen barré akkoorden kent, geen woord Portugees hebt geleerd en Oorlog en Vrede niet hebt gelezen, gaat het er dan ooit nog van komen in dit leven?

Omdat hij zich nog zo jong voelt zou je niet zeggen dat Johan inmiddels de veertig nadert. Toch kreunt hij steeds vaker als hij even gaat zitten. Als er niemand in de buurt is, ontsnapt hem soms een 'Hèhè...'. Hij kan ook stiekem genieten van vloerverwarming. Johan blaakt van gezondheid, maar heeft soms onduidelijke, kleine pijntjes. Met liedjes, verhalen en relativerende humor verzet Johan zich tegen het onvermijdelijke verval. Schakelend tussen hilariteit en ontroering, tussen hoge idealen en lullige alledaagsheid, zorgt hij ervoor dat je je eigen kleine pijntjes een avond lang vergeet.

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info