Danny Ellinger

BAROCK

Ellen ten Damme
ma 29 mei ’23 20:30
Klatergoud en schone schijn
ma 29 mei ’23
20:30
  • ma 29 mei ’23
    20:30
    Hertog Jan Zaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is.

Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in Barock. Samen met haar band nodigt ze je uit om toe te treden tot haar hofhouding. Barock is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

Uit de pers
"Onvergelijkbaar goed. Soepel, gevarieerd en verwoestend raak in het Nederlands, Frans en Duits...het is niet zomaar een avond...."(DvhN ★★★★★)

"Barock’ is een ijzersterke show, die goed in elkaar zit en vooral heel gevarieerd is". "Wat een stem heeft Ten Damme. Ze beschikt over een waanzinnige stage presence, ze is een geboren entertainer die doet wat ze wil" (Theaterparadijs ★★★★ )

"Dit is totaaltheater van de bovenste plank"

de Theaterkrant