Modderkruipers

Yentl en de Boer
za 13 mei ’23 20:00
Muzikale voorstelling vol grappige en ontroerende liedjes
za 13 mei ’23
20:00
  • za 13 mei ’23
    20:00
    Hertog Jan Zaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Yentl en de Boer en hun muzikanten zijn terug met een nieuwe muzikale voorstelling over heldenmoed en vluchtdrang. Modderkruipers. Vissen die zich, bij het eerste teken van gevaar, diep in de modder verstoppen.

Wordt er gevochten? Weg is de modderkruiper. Ingewikkelde gesprekken? ‘Duiken’ zegt de vette aal. Er wordt gevraagd naar politieke overtuigingen? ‘Blup blup’ klinken de zuurstofbelletjes al door de dikke derrie. Modderkruipers is een voorstelling over de vlucht naar het comfort van de warme blubber, terwijl de grimmige wereld juist om helden roept.

We kennen Yentl en de Boer van hun fantasierijke theaterprogramma's en talige liedjes. Het duo maakte afgelopen seizoen een uitstapje naar de televisie met een vierdelige muzikale comedyserie. Tussen alle lockdowns waren ze in het theater te vinden met de voorstelling De Kampvuursessies, waarmee ze hun tweede Annie M.G. Schmidtprijs wonnen.

  • Max. 4 kaarten p.p.
Onderdeel van
De Lange Tafel

Credits

Met Yentl Schieman en Christine de Boer Muzikanten Laurens Joensen en Charly Zastrau