Raymond de Vries

Framed

Conny Janssen Danst
di 9 mei ’23 20:00
Window on the city
di 9 mei ’23
20:00
  • di 9 mei ’23
    20:00
    Hertog Jan Zaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Een filmisch gemonteerde vertelling waarin filmbeelden, livedans en muziek samenkomen om een gezamenlijke wereld te creëren.

We observeren twaalf personages die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. In de nieuwste voorstelling van Conny Janssen Danst zien we via livedans en filmbeelden slices of life en zoomen we in op de verschillende kleine levens. Levens in de stad: ieder zijn eigen ritme en routine, ieder met zijn eigen verlangen. Met een mozaïek aan vertellingen ontdekken we wat hen met elkaar verbindt. Waar hun individuele levens elkaar raken zonder dat ze het zelf beseffen.

Conny Janssen presenteert pure dans die is ingekleurd met een menselijke touch. Janssen kiest ook nu voor dansers met een uitgesproken karakter die op het toneel staan als mensen van vlees en bloed. Breekbaar, strijdbaar en gepassioneerd. Motto van de choreograaf: in een wereld die steeds harder en onmenselijker wordt, moeten we ruimte maken voor persoonlijke verhalen.

Credits

Choreografie Conny Janssen Dansers Adi Amit, Pommelien Van Hees (stage), Pedro Ricardo Henry, Yanaika Holle, Maud Huizing, Alfonso López González, Mariko Shimoda, Michele Simi (stage), Remy Tilburg, Mattia Trematerra (stage), Carmine Vigliotti, Liza Wallerbosch