Vetter dan ooit

Checkpoint Theater
reprise
za 6 mei ’23 19:30
Grootser, spectaculairder en vetter dan ooit!
za 6 mei ’23
19:30
  • za 6 mei ’23
    19:30
    Hertog Jan Zaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Checkpoint Theater is terug! Bereid je voor op een show vol ontploffingen, interactie en zeer spectaculaire tests die nog nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd.

Voor iedereen zijn er veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers en dan gaat het van start. Doe mee op het toneel met verschillende tests, speel mee met jongens tegen de meiden, duik weg voor het friet-kanon, zie hoe je zelf met stofzuigers een muur kan beklimmen, doe mee met het super nerf-kanon, ontwijk laserstralen bij het ontsnappingsspel en nog veel meer!

  • Exclusief consumptie

Credits

Muziek Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende Acteurs Gert-Jan van den Ende, Pascal Tan, Tim Schouten, Romy Ruitenbeek Regie Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info